tisdag 10 november 2009

Skenheliga män-i-skor

Toppolitiker avgår efter sexskandal! Vilken jävla sexskandal skulle det vara? 

Ok, låt mig ta mitt resonemang från början.

När jag röstar i våra val som demokratiska Sverige har så letar jag inte efter någon som kan lova guld och gröna skogar, jag röstar alltid på den som är mig mest lik, den som jag kan relatera till. Perfekta människor som aldrig har gjort något dumt skrämmer mig, speciellt när dom har makt. Dom kan inte hantera det på ett bra sätt.

Hade t ex vi haft några grabbar från Tensta som blivigt dömda för olaga hot, narkotikabrott osv i riksdagen, då hade Ryssland aldrig kunnat utöva sina påtryckningar för att få dra en gasledning genom Östersjön. Hade Ryssarna hotat med att utebli från toppmötet så hade Muhammed, Ali och Memhet helt enkelt förklarat att om dom ska vara uppkäftigas är det nog fan säkrast att dom INTE kommer hit förr då kommer dom bli knullade i arlset osv. Detta hade genast resulterat i att Ryssland hade dykt upp och vips så har vi ingen gasledning på svenskt vatten men Ryssland hade närvarat på toppmötet. Perfekt.

Men Sveriges mesiga politiker blir livrädda om någon hotar med att inte dyka upp, som den mobbade ungen i skolan som gör allt för att de populära ungarna ska komma på deras kalas.

Patetiskt Svea rikes politiker.

Så i måndagskväll så ringde en kompis (vi kan kalla honom för Petter-Niklas).

Petter-Niklas påpekade att jag nu var skyldig honom en fylla för att han var nu inne på 90-talet. Vilket betyder att han nu har haft sex med en person född 90 eller senare, inga konstigheter, trots att Petter-Niklas är född tidigt 80-tal. Inte ens det faktum att Petter-Niklas har flickvän spelar någon större roll, för det berör inte mig. Om dom har trassel i deras förhållande så är det deras och enbart deras problem. 

Men nu har Folkpartiets kommunalråd i huddinge, Åke Blomqvist 67 år gammal köpt sex av en minderårig flicka. Ja visst så kan man diskutera det hela och vilken moral han har. Men ärligt talat så skiter jag i det, om det är en man som inte drar sig för att ha sex med en flicka på 17 år så kommer han förmodligen inte dra sig för att be nån liten kommunistisk gas-ägare att dra åt helvete. 

Nä, nästa val ska jag fan rösta på honom iaf. vare sig han vill eller inte!

1 kommentar:

  1. Problem uppstår ju dock om det enda ni har gemensamt är att ni kan tänka er att ha sex med mindreåriga.
    Menar, om Sverigedemokraternas ordförande skulle dela din ölsmak och snusa samma märke- skulle du rösta på honom för det?

    Är det inte bra mycket smartare att du och Muhammed, Ali och Mehmet startar ett eget parti och uppfinner nån form utav extremsportspolitik? Jag skulle rösta på er.

    SvaraRadera