torsdag 19 november 2009

extremsports partiet

Lovisa kommenterade mitt förra inlägg och gav mig där en briljant idé. Ett extremsport´s parti.


Men först, nej, jag hade inte röstat på Sverige Demokraterna för att deras ordförande delar min öl elelr snus smak, han hade nog vunnit min röst om han hade stått för sina åsikter, inte för att jag hålle rmed, utan enbart för att uppmuntra andra partier att sluta hymla och ljuga om vad de står för.

Samma sak med folkpartiet, självklart vill jag också ha sex med 17-åriga småtjejer (fast jag vill inte betala för det, det är bara patetiskt). Kom igen, tror du att det finns en enda man där ute som inte skulle vilja det? Och givcetvis så kommer jag vara kränkande och säga att bögar inte räknas, men flator räknas i deras ställe. Om en kille säger att han itne vill ha sex med en 17-åring, då ljuger han för dig.

Men som sagt, ett extremsport´sparti var det.

Stadgarna skulle vara skitroliga.

Skolsystemet t ex. Alla rektorer måste minst en gång om dagen spöa den elev med sämst betyg i en 3x5 ufc cage-fight. vinner rektorn så får ungen gå om ett år i skolan, vinner ungen får han bättre betyg i valfritt ämne. 

Rättegångar skulle bli skitroliga, åklagaren slåss mot advokaten i en match på liv och död, den som förlorar får ett livstidsstraff som rodeoclown. 

Möjligheterna är oändliga...


..och om någon tar upp mänskliga rättigheter så spöar vi dom.

1 kommentar:

  1. Du är lika sjuk och galen som vanligt. Du har dock en poäng i det du säger men det tänker jag aldrig erkänna högt.
    Att skriva det är inte samma sak (kan vara skrivfel, vad vet jag).
    Kram på dig

    SvaraRadera