måndag 9 mars 2015

Superhjälte vs Superskurk

Då var vi här igen, sittandes full som en kaja ute i en skogsdunge någonstans på det norra halvklotet och planera mitt övertagande av världen i min bitterhet... men varför bittre må ni undra. Jo, för att min Nemesis har återigen givit sig till känna med sitt tvivel på min storslagenhet och använder fulspel för sitt tvivel.
Denna ondskefulla Nemesis (Vi kan kalla henne för Malin) utmanade mig i att skriva en ny bok om Livets mening, detta är enkelt, men enligt termen BOK så räcker det inte med ett namn som en bok. Livets mening är enkel, nämligen MITT namn, jag är meningen med era liv, att ni ska dyrka mig, och självklart så dyrkar jag även mig själv, ofta på egen hand numera.... skrev jag just det där? nåväl, jag vägrar att sudda ut det eftersom att det skulle vara ett erkännande på att jag hade gjort ett fel till att börja med, vilket såklart inte händer.
Hur som helst så gick jag igenom några av mina gamla ägodelar och hittade en grön, liten skattgömma... förmodligen kraftigare än kryptonit, nämligen min MANKINI, den gröna legenden, nattens stora fasa, de gifta männens mardröm, kvinnans gröna dröm.. ja, legenderna är många kring denna tingest.
Och i min ödmjuka anda så tar jag självklart ett fotografi av mig själv iförd denna makalösa uniform och äntligen. det som vi alla har väntat på har inträffat. Jag har fått det erkännande som jag så länge har förtjänat. Jag har blivit omnämnd som en Superhjälte vid namn Kapten Pungspark...
Det cirkulerar nu en bild på denna idolbild på internet och enligt mina beräkningar så har den blivit sedd mer än Paris Hiltons muff på mindre än 2 timmar.

Fast så slår det mig, är jag en superhjälte eller en superskurk?
Superhjältar har ofta snygga bilar och får tjejen i slutet vilket inte skulle vara dåligt, men å andra sidan så har dom så mycket skenhelig moral och måste lyda order av nån värdelös borgmästare nånstans.

Superskurken däremot, han har alltid snyggast kläder, grymmast idéer och helt klart väldigt verbala samt att dom har roligt.
Jag är nog en en superskurk när det kommer till kritan, fast det skulle ju innebära att min Onda Nemesis "Malin" skulle vara en superhjälte... det tar emot att erkänna, speciellt med tanke på att hon har spenderat en del av sitt liv på en så menlös sport som fotboll.....

Jag kommer nog fortsätta kampen om mitt totala världsherravälde med att utdela mina pungsparkar, och givetvis är min Nemesis en kvinna... Ironin är lite väl Disney-simpel för att jag ska kunna uppskatta den.När jag har förstört Kartago så ska jag nog bygga ett tempel till min ära.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar