tisdag 29 juli 2014

Gott och ont???

Så.. i denna moderna värld vi lever i och skapar så strävar vi efter att vara goda medmänniskor. Vi ska göra det som är rätt och undvika att göra det som är fel.
Men vad är då rätt eller fel?

Just denna vecka så är det Pride-veckan i vår älskade huvudstad. Detta innebär då att vi ska vara väldigt förstående gentemot regnbågsfolket (Homo, bi, trans, queer, feta, fula, vanskapta etc) för att detta är rätt.
Men varför är det rätt?

Låt oss gå tillbaka till grunden i alltet. Det stilla naturliga stadiet av vårat universum är mörker och kyla utan liv. För att det ska ske någon form av förändring så krävs det att det tillkommer saker som stör den naturliga ordningen, en utvecklande process av ljus och värme, vilket allt liv härrör från. Detta liv som baseras på ett ingrepp av naturens stillhet är då en biprodukt av ett varmt ljust kaos. Ur detta kaos så kommer den förödelse som vi människor skapar. Om ni nu har åsikter som strider emot detta (vilket ni säkert har) så ta då och titta på jorden för 100 år sedan och på hur jorden ser ut idag.... Vänta 10 minuter och andas djupt....
NU! säg det igen högt, Människor är en parasit som förstör den enda (hittills funna) planet som kan leva upp till de krav som vi behöver för att överleva. Och vi är arga för det dessutom.

Nu, tillbaka till ämnet, HBTQFFV-folket. Hets mot folkgrupp kallas det när man hatar eller talar nedsättande om någon av dessa. Men varför får jag inte hata dom lika mycket som alla andra för?


För övrigt så är min solbränna det värsta som hänt mänskligheten sedan Grunks dör (En förmodad neandertalare som dog i en hemsk jaktolycka ca 12 000 år fk).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar