fredag 14 december 2012

Världen är uppochned!

Som en sann tvivlare på det mesta så har jag häcklat alla teorier om att världen kommer att gå under den 21:a december år 2012. Jag tror inte ett dugg på det, speciellt inte baserat på att en kalender som är väldigt gammal tar slut. MEN..... Som en invigelse så började jag nästan att överväga om det inte är sant ändå.
Mest bara för att det är så mycket som inte riktigt stämmer här i världen.

I 4 skolor (som jag vet om) så har det uteslutits pepparkaksgubbar ur Luciatågen, med motivering att det kan vara kränkande för mörkhyade. Det är så löjligt så det inte är sant åt det. Visst, jag är inte en förespråkare för rasism, men det här är så jag reagerar på det, jag har inte hört någon mörkhyad eller invadrare någonsin reagera på dessa bakverk. Så det är att gå lite över gränsen.
Samtidigt så välsignar Påven, ni vet den gamla figuren som tydligen är heligare än oss andra, en talare i Ugandas Parlament. Denna talare Rebecca Kadaga som lovade att hon skull utrota homosexualitet som julklapp. Ok, att katolikerna inte diggar samkönade äktenskap är väl ingen nyhet, men att välsigna en sådan person är väl ändå att ta ställning. Dags att sluta ta in senila gamla gubbar och välkomna in kyrkan i det nya milleniet.

Samtidigt så händer det ofattbara, Iran, det fascistiska landet som hotar oss alla med kärnvapen och styrs av radikala muslimer som vi är så rädda för. De gör det som förmodligen skulle skapa fred i landet. De legaliserar Marijuana. Och helt plötsligt så kommer de radikala muslimerna vara ganska chilla o lugna. helt galen värld. Att de intoleranta blir lugna och de andra är galna.

Och för övrigt så bör Kartag byggas upp igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar