torsdag 2 september 2010

Avatar

Ok, nu har jag sett filmen Avatar för andra gången i mitt liv.
Jasså, ni har inte sett den. då tycker jag att ni ska fortsätta med det, för det måste fan vara ett av filmhistoriens värsta filmer. Allvarligt, hur i alla heta helveten kunde den filmen bli så jävla populär?
För att dom har svansar, blåa kroppar eller gula ögon och fräser åt folk när dom blir arga. Eller är det någon jävla kombination av det? Gamla tanter och gnälliga kassörskor fräser åt folk hela tiden, de är inte söta. Blåa kroppar, jag tänker genast på smurfar, har svans.. många djur har svans utan att vara söta för det, gula ögon, det är tecken på Hepatit C och de som jag har sett med Hep C är inte gulliga någonstans.

De onda människorna kommer till en fridfull planet för att de vill komma åt en metall som heter Unobtainium..... Unobtainium....... för i helvete Unobtainium!!!!

Dom kan hitta på ett eget jävla språk som dessa små Hepatit infekterade smurfarna pratar men dom kan inte komma på ett bättre namn för metallen de vill ha än Unobtainium!
Svåråtkomligium.... Var det seriöst det bästa de kunde komma på?

Jag blir dessutom lite illamående över all denna jävla sensmoral som genomsyrar detta skämt till film, och jag hatar de som tycker om filmen mer.
Ok, här kommer min tanke.

Onda mäniskor vill ha Unobtainium (jävla metalljävel). De vill döda en hel ras för att komma åt den, men smurfarna vill inte flytta för deras heliga träd står på all denna Unobtainium.
Helt plötsligt så tänker jag på Amerika, de onda Vita kommer till rödingarnas land för att sno land och guld, de skövlade med biokemiska stridsmedel och vapen som var mer avancerade än de stackars indianernas. Och för att den generella biopubliken är helt jävla utvecklingsstörd som tycker om den här filmen, så måste dessutom smurfarna också ha pilbågar, totalt kopierat stridsrop, kultur och danser från indianerna.
Men det stoppar inte där, alla dessa smurfar spelas av negrer och en indian.... är det bara jag som har en äcklig smak av sensmoral????

Men i bästa Pocahontas-stil så blir självklart hjälten, den rullstolsbundna krymplingen som man tydligen ska tycka synd om förälskad i en smurf.... Detta vill jag utveckla lite mer till den grad av morbidium så ni andra fattar hur stört det egentligen är.

Om jag i dagens läge skulle presentera en flickvän som var 4 meter lång, blå med gula ögon och hade svans så skulle inte en jävel tycka det var ok. Det skulle vara mer accepterat att jag gifte mig med en transexuell dvärg (vilket för övrigt vore ascoolt), men inte en smurfjätte med svans.
Nu kommer problemet, HAN är fortfarande en mäniska som styr denna smurfkropp, dvs i hans grundläggande sätt att se på sig själv är han människa. DÄR ligger också problemet, antingen så lider Mr Whells av den sämsta sortens självinsikt i vem han egentligen är, eller så har han en störd fetish på gigantiska smurf-svansar.
Men nej, det är tydligen gulligt. Jävligt gulligt när en enorm katt inspirerad blå svanskvinna har pms och äter upp dig. Inte lika gulligt när de har sex, som att ha sex med en hund eller en katt, eller skulle det vara ok om en hund kunde skjuta pil och båge...? Skulle inte tro det.

Men vi släpper det en stund och så går vi vidare till hur han utan några som helst problem lär sig en hel kultur på några veckor. Sen att han (Självklart Hollywood) blir den som bemästrar den stora draken, det är självklart han som det stora trädet tycker om och väljer sida för.
JAG SPYR SNART!

Sen så kommer slutet, typ det bästa med hela jävla rullen, den tar faktiskt slut, vilket är jävligt svårt att tro med tanke på hur länga dom drog ut på skiten.
Indianerna vinner över den vita mannen.. jag menar, smurfjävlarna måste ha tagit en klunk ur Gargamels onda häxbrygd eller nåt, för i bästa Braveheart-stil så håller vår förrädare (hjälten) ett långt tal som får alla att strunta i det faktum att han är den direkta orsaken till deras undergång, och följer honom utan att blinka.
Sen så dör den onda skurken när hjälten och hans kvinno-djur samarbetar mot den onda bossen. Och vips så är allt bra igen... han väljer att leva med smurfarna istället för att åka tillbaka till sina egna på sin egna planet osv.

Har ni sett "Dansar med vargar"? den gamla filmen med Kevin Costner??? well, jag tror att det var orginalmanuset, fast James Cameron, som förövrigt inte gjort en egen film de senaste decenniet, bytte ut indianerna mot smurfar ute i rymden. BAra för att få utvecklinggstörda personer i publiken att låtsas vara djupa och fundersamma. Men nej, han gjorde något nytt, han använda en helt ny data-teknik i sitt animerande... Det gjorde han även i Terminator, men till skillnad från den så hade den ett manus som inte var en skämtsam parodi över Amerikas Historia.

...men det är så söta djur.... jasså? vilka djur är det som är söta exakt? de flygande saker de rider på ser ut som en viss dinosarie som levde för ett gäng år sen, eller de ridande djuren... även de är direkt hämtade från dinosaurerna. Men de små svarta sakerna som misslyckas att döda hjälten i början, de är kopior av de muterade hundarna i Resident Evil, den stora svarta saken som hon-smurfen rider på i slutet är en exakt kopia av He-Mans gröna panther med rustning... Så vart kommer det nyskapande in i bilden... visst ja, naturen och träden... Någon som har sett en film vid namn Kayela-profetian? Nä, misstänkte det. RIP-OFF!!!!!!!
Det finns fan ingenting att tycka om i den filmen, inte ens färgerna är nya, han har snott de överblivna färgerna från produktionen av Dr Snuggles och kastat runt lite.

Fan va lack jag blir på den där jävla skitfilmen.

Dansar med smurfar.... den alternativa Titeln.

4 kommentarer:

 1. Du...Du glömde slängen av djursex dom ängnar sig åt en stor del av filmen oxå. Det visas ju att smurfarna på tillväxthormoner har sex genom sina hårtofsar...och gör samma sak med hästarna för att få dom att göra som dom vill. Själv tror jag en häst skulle gå dit jag ville så länge jag *inte* slängde upp min "tofs" i dess ansikte. Men det är ju bara min egen teori. Har inte testat, och inte planerat på att göra det heller, men vem vet vad framtiden har att erbjuda. Kanske våra hästar blir 5 meter långa, får Hep C och börjar gå på bakbenen.

  SvaraRadera
 2. Du glömmer också påpeka det ologiska i att alla däggdjur på deras planet har sex extremiteter förutom svansen(armar och ben) emedan smurfarna bara har 4.
  Här på jorden har alla däggdjur som inte har svans fyra extremiteter, oavsett om de är apor eller hundar eller små menlösa marsvin.
  Det innebär troligen att smurfarna ursprungligen inte kommer från planeten...
  (undantaget är havsdäggdjuren, som bara har två)

  SvaraRadera
 3. tycker även att det är lustigt att de flesta bara anser det vara en romeo & julia saga, med tanke på alla andra liknerser som det finns inbakat i den filmen

  SvaraRadera
 4. men hur kommer det sig att du såg skiten två gånger?

  SvaraRadera