måndag 20 september 2010

Valet

Precis som alla andra bloggare så kommer jag nu att skriva om valet. Men däremot så kommer jag inte skriva om att det är så fel att SD kom in i riksdagen, det tycker alla andra som är så jävla politiskt korrekta så man blir spyfärdig.
Nä, själv så tycker jag faktiskt att det är bra att de kom in i riksdagen, mest bara för att röra runt lite i grytan. Det behövs ett parti som har ryggrad att säga vad de tycker o tänker, inte bara sitter och daltar med hela världen.
För några år sedan så gjorde jag en liknelse med en livbåt och Sverige.

En livbåt har 10 platser, man kan vara 15 personer i den innan den sjunker, hur många personer skulle du sätta i livbåten? Sverige har inte utrymme/arbete/råd att ta in för många invandrare och flyktingar. men om man säger det högt så är man tydligen en nazist. dåså gott folk, jag är en nazist för jag tycker inte att man kan ta in för många. Varför inte ta hand om de som vi redan har här?


Men däremot så har jag en massa annat som jag tänker gnälla om istället.

Mona Sahlin påpekade först en gång att hon faktiskt hade besökt Tensta, sen gjorde hon det igen och igen och igen och igen.... Det gick till den milda grad att jag faktiskt började tvivla på henne och hennes besök i slummen. Hennes små anhängare på valvakan som stod och kallade SD för rasister utan att leverera något fakta utan istället mässade mantrat "det är ganska uppenbart" gång på gång, jepp, återigen är att minska invandringen ganska uppenbart rasistiskt motiv, och tydligen att komma med ett konkret förslag på hur man ska fixa mer jobb, och att ta i hårdare mot brottsligheten. jävla nazzar som inte vill att folk ska vara arbetslösa.

Moderaterna var däremot väldigt duktiga....nej vänta.. förlåt, jag ljög. Det enda dom stod och mässade var att de inte skulle samarbeta med SD. nähä, jag samarbetar itne med Kim Jong Il.... men vem fan bryr sig. De kommer bli tvingade att samarbeta, annars kommer SD att jävlas rätt så ordentligt med dom, och om de nu vägrar att samarbeta på de frågor där de är överens om så visar moderaterna att de itne är för demokratin de heller.

Men bäst är ändå vänstern. Lars Ohly, hans som satte ner foten i protest och var så arg så han höll på att spricka. Det enda han gjorde var att visa att han är en jävligt oseriös politiker. Att vägra sminka sig i ett annat rum som en annan person bara för att man har annorlunda åsikter. Och han påstår att han tycker att alla har samma värde. Vilket jävla skämt, han är fan odemokratisk själv.


Nä, nästa val så kommer jag att rösta på mig själv, för mitt partiprogram kommer iaf att vara gjort för att reta upp alla.

1* all makt åt mig.
2* avskaffa demokratin.
3* jag kräver era förstfödda
4* mat som inte utstrålar dödsångest är inte mat.
5* befria palsternackorna
6*spräng Skåne.
7* ni ska resa en staty av mig på slottet.


tack och god dag.

5 kommentarer:

 1. jag tror jag röstar på dig i nästa val Hoffa :P

  SvaraRadera
 2. du har mitt stöd...med de punkterna så kan det inte gå fel ;)

  SvaraRadera
 3. Du har fan min röst med!

  SvaraRadera
 4. Får jag bli din rådgivare så röstar jag på dig Hoffa

  SvaraRadera
 5. "röra runt lite i grytan" är exakt samma anledning som min 80åriga norrländska morbror gav som orsak till att han röstade på SD i valet :P

  nej jag måste helt och hållet hålla med dig.. jag blev så arg på alla politiker som gnäller och gnäller.. kanske skulle de ta och kolla lite på orsaken till varför svenska folket tycker som de gör istället för på symptomen??

  och det är alltid lika irriterande med de mantran alla kommer med när de ska säga varför SD är så dåliga. "Nazister", "Rasister".. Finns det något annat de tycker? Nej för det är de orden de hört i media genom hela SD's levnadstid och därmed har svenska folket blivit hjärntvättade..

  tur att man kan använda sin hjärna iaf..

  SvaraRadera