tisdag 15 februari 2011

Oj vad det var längesedan som jag skrev här, vilket betyder att jag faktiskt har haft ett liv på riktigt. lustigt, alla vill läsa om ett liv, men ironiskt nog så har man inte tid att sitta och skriva om allt som händer när man faktiskt har saker att berätta.
Så nu när jag sitter och inväntar min gamla trotjänare Kaffebryggaren så ska jag passa på och berätta om en liten middag som ägde rum förra helgen.

Jag var i Uppsala och jobbade, så jag lånade en lägenhet av en kompis. Hur som helst så passade jag på att ringa en gammal tjejkompis som jag inte pratat med på nästan två år. Hon blev lite småglad och hennes pojkvän blev lite småglad, så vi bestämde en liten dejt med middag alla tre.
Men sen så har jag ganska många vänner så det droppade in en man vid namn Goobi också.
Sedan så skulle Backeus komma med bussen lite senare.

Hur som helst så dök Tobias och Therese upp och vi drack kaffe, lagade mat och samtalade som vuxna personer ska göra. allt var frid och fröjd.
Lagom när vi satt oss till bords så får jag ett sms från Backeus om att han åkte från stationen, så jag skickade ut Goobi till busshållsplatsen för att möta upp Backeus. Med den enda ledtråden att han var klädd i militärbyxor.

Mitt i en tugga så öppnas dörren och Goobi kliver in, och bakom sig så står det en främmande man i full militärmundering!
Jag har aldrig sett den här karln förr i mitt liv, men jag vill inte verka oartig nu när jag uppenbarligen har lurat ut min klensinnta vän för att leta rätt på en militär, så jag bjöd honom på en kopp kaffe och en plats vid bordet. Han tackade artigt ja och såg jävligt nervös ut där han satt vid bordet.
Därefter så kom ytterligare ett sms från Backeus och undrade vart jag var, så återigen skickade jag ut Goobi på operation "hitta rätt militär". Det fungerade den här gången.
Efter att vi suttit och skrämt upp den stackars ynglingen en stund så bad jag honom artigt att gå därifrån.

Min fråga är nu, har alla mammor slutat upp med att skrämma sina barn med den gamla dängan "akta dig för främmande skäggiga män, och följ inte med dom när dom ber dig".

På riktigt, den mest random snubben jag någonsin träffat.

Men jag blev lite småkär i Goobi efter detta.

2 kommentarer:

  1. Hahahahaha, det är nog bara du i hela Norden som kan råka ut för nåt sånt-
    Vet inte riktigt vad andra mammor sysslar med men inte skrämmer dom upp sina barn för fula gubbar iaf!

    SvaraRadera