måndag 25 april 2011

Sommar, sol och parker.

Yo alla solbrända, ni andra kan bara dra åt hel***e. haha, nä, jag skojar givetvis.
Detta gör jag för att jag är på bra humör idag, Inte nog för att jag var ledig och för att flickvännen sov länge, utan för att solen lyste.
Det kom sig så väl att jag tog en promenad ner till en (ö)känd park i Enköping för att spana på aldelles för unga och lättklädda flickor i sällskap med en gammal vän.
Min vän, låt oss kalla honom för Johannes, hade med sig sin gitarr i hopp om att få ligga. Detta gick itne så speciellt bra, men stirra kan man alltid göra.
När vi sitter som bäst och filosoferar så börjar det komma lustiga ljud ifrån en grovt alkoliserad man som ligger en bit bort. Tydligen så ville han Höra Teddybjörnen Fredriksson, en låt som varken Johannes eller jag kan spela så han blev lite besviken, sedan så kom det en mängd olika önskemål ifrån honom. En massa dåliga sommarplågor som har terroriserat landet genom tiderna.
Så jag började fundera på om alkohol förstör ens musiksmak, något som man kan få bekräftat om man går ut på ett spontant dansställe.
För alla som har lite sunda vätskor blir helt plötsligt superglada när YMCA eller Raining Men börjar dåna i högtalarna.
Tankarna avbröts när den stackars alkolisten fick besök av sina vänner som skulle ta med honom på en fotbollsmatch..... Även där så började jag se vissa samband mellan dåligt omdöme och dåligt sinne för sport.

Oj, nu ska jag bada. ha det gott, oc koom ihåg gott folk, det finns inga kjolar som är för korta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar