måndag 19 september 2011

politisk korrekt???

Hörde idag ett samtal mellan två kollegor.. det handlade visst om politisk inkorrekthet.
Detta är ett ämne som tydligen verkar vara ett hett samtalsämne i dagens moderna och fritänkande media, eller?

Så nu har jag funderat på vad det innebär att vara politisk korrekt, och varför det verkar vara en så viktig sak att faktisk vara. Ganska snabbt så kom jag fram till att det var ganska retarderat att vilja vara Politiskt Korrekt, även kallat för "PK" inom hippa kretsar.

Att vara PK innebär att man absolut inte säger sådant som får folks vaginor att bli fyllda med sand. Med andra ord så får man inte säga saker som att Special Olympics har ett grovt underhållningsvärde i form av förnedrings-tv, eller att man vill införa dödstraff.
Då blir folk upprörda, att anse att islam är en religion som skulle behöva några tusen års utveckling är inte heller helt PK, för folk blir arg.
Men trots att folk vill vara PK så är de aldrig det, de vågar bara inte säga vad de egentligen tycker.
Hur många skulle egentligen tycka att det vore fel att sälja Göran Lindberg (polischefen som köpte sex av minderåriga) som arbetskraft i Afrika i form av minröjare. Eller att låta Anders Eklund slåss på liv och död med en gorilla inför publik. Jag skulle då inte anse att det är något större fel med detta, eller att införa bespisning i våra fängelser med vatten och bröd, att låta pedofiler, eko-brottslingar och våldsmän sitta tillsammans i samma anstalt utan en massa beskydd. Jag tror att de flesta skulle hålla med om detta bakom lyckta dörrar, men i offentliga sammanhang så blir folk fega och den Svenska Tigern tittar fram igen.
Så innebär då PK att vara konflikträdd eller att inte våga stå för vad man egentligen tycker för man är rädd för folk med sand i vaginan? Jag tror det.

För övrigt så anser jag att den svenska kungafamiljen är de rikaste bidragstagarna i vårat land. Och om din vagina nu börjar svida, så köp en jävla tub med pevaryl och smörj den!

1 kommentar:

  1. PK är en våt kvävande filt som får en att vilja bli terrorist!

    SvaraRadera