tisdag 27 september 2011

Terrorism inför våra ögon

Allt för ofta så får man höra ordet "Terrorism" i vårat mediastyrda samhälle, men vad innebär egentligen terrorism?

om man kollar på Wikipedia så är det:

Terrorism (från latin terror 'rädsla, fruktan')[1] avser det systematiska användandet av våld eller förstörelse, särskilt mot civila mål, för att med hjälp av rädsla tvinga fram politiska eller andra typer av förändringar

Men termen Terrorism innebär även att man med andra olagliga medel kan framtvinga förändringar för sin ideologi.

Detta innebär t ex att om det finns celler som samlar information om samhället för att kunna genomföra en större strukturförändring så är det terrorism eftersom det är en osanktionerad grupp som hotar staten.
Så vilken grupp är då denna organisation som hotar vårat samhälle grundstenar.

I folkmun så kallas dom för kvinnor!

Dessa individer går lösa ibland våra gator och torg och planerar hemska illdåd, exakt vilka dessa illdåd är har jag ingen aning om eftersom jag inte har lyckats avslöja detta ännu. Men jag är övertygad om att de vill införa kvotering i alla olika samhällsklasser. De har redan fixat in det inom polisväsendet, den organisation som går ut på att upprätthålla lag och ordning, därefter så försöker de införa en lag som säger att män nu måste vara hemma med sina nyfödda barn. och vad framtiden har ¨t oss är ett mysterium dolt för oss män, men jag är övertygad om att det kommer bli hemskt.

Hur går då denna terror-grupp tillväga, enkelt. Gå in hos närmsta frisör så får ni svaret! frisörer samlar informationen från alla kvinnor, sållar ut det viktiga och förmedlar vidare. När man sitter och lyssnar på alla dessa kvinnor så förstår man plötsligt, ingenting är längre hemligt. De pratar om allt ifrån barnblöjor till prostatacancer och skvaller.
Vilket också förklarar att alla kvinnor har just SIN frisör/kontakt och inte vill byta.

Så för att motverka denna hemska terror-organisation så röstar jag för att alla män ska på sina lediga dagar hos frisören och bara lyssna, detta kommer att störa dom i deras arbete och med ltie tur skjuta upp den hemska jämnställdheten i några år till.

Maria Montesami är för övrigt helt jävla pundig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar