tisdag 3 januari 2012

Jag tror jag talar "Gravid" nästan flytande.

Som vissa av er vet så försöker min älskade sambo att övertyga mig om att det bor ett barn i hennes mage. Det är väl roligt med en sådan påhittig sambo som försöker överaska mig på olika sätt. Men det har även vissa nackdelar.
Att män och kvinnor pratar två helt olika språk är sedan grottåldern känd, men nu så har jag upptäckt språket "gravid". Ni kanske har hört det, om det uppstår så kan det även vara en svagare dialekt av språket som kallas för "hormonell pubertetsflicka".

Rent språkmässigt så påminner det lite om norrländska bönders sätt att kommunicera med ett enda ljud, (det smått väsandet som uppstår när man suger in luft mellan läpparna). Fast i detta fall så är det ett annat ljud.
Oftast så är det tårar och ett högljutt snyftande som uppstår när hon öppna munnen för att säga någonting.
Nu så är det inte så speciellt svårt att lära sig detta språk, för de flesta ljud betyder att hon måste ha choklad NU eller så kommer någon att dö. Alternativ så kan det även innebära att allt är ditt fel. Den senare meningen brukar oftast betonas med att det kommer ett lämpligt valt köksföremål flygandes i luften.

Så om du som läsare råkar utt för detta synnerligen konstiga beteende så rekommenderar jag starkt att beväpna er med choklad och annat godis.. bara utifall att.

Och vad ni än gör, visa absolut inte några gulliga videos som innehåller djur, barn, kärlek eller liknande. Det kommer resultera i en gråtattack som snabbt övergår i ett starkt begär efter något som inte går att få tag på.

Jag har för övrigt en kidnappad Delfin!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar