lördag 22 oktober 2011

Hets mot folkgrupp!

Eftersom alla dessa politiskt korrekta individer anser att detta är ett fruktansvärt brott så vill jag ta upp mina funderingar kring ämnet.
Nu i veckan så blev en Sverige-Demokrat dömd för just hets emot folkgrupp och de socialistiska tidningarna jublade. Men vad innebär då det i praktiken att hetsa emot en folkgrupp?

Att hetsa emot är ganska enkelt, men vad är en folkgrupp?

Enligt svensk rätt, är hets mot folkgrupp att

  1. uppsåtligen,
  2. i uttalande eller i annat meddelande som sprids,
  3. hota eller uttrycka missaktning för folkgrupp eller annan sådan grupp av personer med anspelning på ras, hudfärg, nationellt ursprung, etniskt ursprung, trosbekännelse eller sexuell läggning.
Dock så gäller inte denna lag för svenskar eller Kristna i Sverige. Inte heller så skyddas Agnostiker eller Ateister av denna lag. Vilket jag tycker är ganska intressant.

Här så kan man fråga sig om lagen skyddar alla eller om den är utformad för att bara vissa ska ha rättsligt skydd. Frågar man en åklagare om detta så lägger dom bara till med en besvärad min och förklarar att vi svenskar inte behöver detta skydd eftersom vi står under beskydd av lagen om ärekränkning... för tydligen gör inte bögjävlar, svartskallar eller islamistiska självmordsbombare och giriga judar det... /tror att jag fick med de flesta där).

Men då är min fråga, om jag kallar en "invandrare" för jävla Svennefitta... är det då hets emot folkgrupp? Är personen svensk så borde jag inte kunna åka på hets emot folkgrupp för det eftersom den är just svensk, om jag däremot går på hudfärg så är det rasistiskt. Så jag ska nu börja hetsa emot dessa rosa-bleka jävlar som stolt kommer från den lite skeva nationen Sverige, icke troende hedningar ska nog också få sig en känga eftersom de inte skyddas av lagen "hets mot folkgrupp".

Fast mest av allt så är jag glad att handikappade inte omfattas av lagen som kan ge fängelse, så man kan fortsätta att skrat5ta åt Special Olympics, så länge du skrattar åt att dom har en grav utvecklingsstörning och inte åt att personen är svart, homosexuell, gul eller har ett bombbälte alternativt en stor näsa som sniffar efter pengar.

Men framför allt så är jag lite nyfiken på sexuell läggning, att homosexuella, bisexuella, transsexuella, asexuella ska få vara det är väl inte riktigt mitt problem, för ärligt talat så skiter jag i vem som stoppar sin vad i vem... Men dendrofilism är faktiskt en sexuell läggning, precis som Iktyfili, Hebefili, Hippofili, exhibitionism, masichism, axilism, autagonistofilism, arachnefilism, apotemnofilism, necrofagism, androidism, anisonogamist, anaclitism, amaurofilism, algofilism, agonofilism, agrexofilism, pyrofilism, anasteemafilism, formicofilism, harpaxofilism, infantilism.... det var de som jag kom på ur huvudet, men det finns fler som man absolut inte får reta. Men jag vill nu upplysa er alla om att PEDOFILER har en sexuell läggning gentemot barn.

Så sluta genast hata pedofiler, för dom är skyddade av lagen.

Så alla dessa politiskt korrekta mäniskor som anser att det är fult att vara rasistiska... om ni någonsin tycker illa om Göran Lindström eller Anders Eklund för att de har en dragning till småbarn, ni bryter mot lagen så fort ni pratar illa om deras läggning. Ni får gärna hata Anders Eklund för att han mördade två personer, eller Göran Lindström för att han köpte sex, men inte för att det var barn som de riktade sig mot.

..tänkvärt...


Sov gott, din regering har kontroll.

1 kommentar:

  1. Det finns en hel del poänger i det du skrivit, och jag fick ett gott skratt.

    Men en sak... har verkligen en SD:are blivit dömd för hets mot folkgrupp i veckan så som det står i din inledning? Så vitt jag vet är det enda som hänt det motsatta, alltså att en SD-politiker med invandrarbakgrund gavs rätt till ersättning efter att ha blivit kränkt p g a sitt ursprung. Fast jag kanske har missat nåt...

    SvaraRadera