tisdag 19 januari 2010

mognad

http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article6450318.ab

Det är fan helt hysteriskt att det krävs en forskare till att lista ut det här, det som dom borde lägga pengarna på är hur man får tjejer att släppa loss lite mer.

Fast jag håller inte med om att tjejer slutar visa brösten vid 23 års ålder, för jag har aldelles för många fotografier från diverse fester som kan motbevisa den tesen. 

Men det som är intressant med det hela genus-konceptet är varför dom tycker att kvinnor mognar tidigare än män. Jag tror inte att det stämmer, det handlar bara om vart och hur man tittar på det hela. Om man har varit med på en ladies-night så kan man se tydliga tecken på omognad och en massa likheter med en fest med fordon-klassen på ett gymnasie.

Det är gråt, skrik, naket och en massa bråk, sen så lagom efter att den första har gråtit och skrikigt så brukar den första "rebelliska" fasen komma ibland kvinnor i sina mellersta 30 att dyka upp. De börjar hånglar med varandra, och nej, det är inte busigt, det är bara tragiskt. Precis som det är när män i 40 års åldern sparar ut en hästsvans, ett uppenbart förfall.

Så vad är det då som gör att tjejer skulle mogna tidigare än män?

Jag tror att tjejer helt enkelt förbrukar sitt förråd av omognad snabbare än killar, om ni inte tror mig, kolla då in en vanlig högstadieklass. Hur moget är det att slaviskt följa tidningar som ska berätta för en hur man ska sminka sig, klä sig och vilken musik man ska lyssna på?

Det bästa är att den teorin bevisar sig med att det är dom brudarna som brukar mogna snabbare än de tjejer som skiter i vad andra tycker. De som tar på sig vad de själv vill bränner inte upp sin omognad lika fort helt enkelt.

Fast själv så är jag ganska nöjd med att vara en omogen man, jag har möjlighet att göra vad jag vill och följa mina impulser att visa rumpan för vem jag vill, när jag vill. Speciellt nu när jag har en tatuering på  skinkan också. Den måste jhu visas upp på ett väldigt omoget sätt, helst med stora kvantiteter alkohol inblandat.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar