onsdag 17 februari 2010

Andfådd i soffan

Jepp, det är bekräftat. Jag är ett geni som är före min tid, men den här gången så kommer jag itne bli snyvad på konfekten för jag kommer nu att datera min underbara tanke så när det väl händer så kan jag hänvisa till denna blogg.

Jo, självklart så har ni redan listat ut vad det handlar om.

Jag ska starta en Curling-Firma!

Varför kanske ni undrar, jo, det är enkelt. låt mig förklara ty det är ganska enkelt.

För nåra år sedan så tog Sveriges damer os guld i curling. I samma veva så blev det väldigt populärt med att vara med i diverse huligan-gäng, s.k "Firmor".

Och eftersom alla vet att det är asballt att vara med i en firma om man spöar de andra så vill man givetvis vara en av de balla. Problemet är när man kommer till den självinsikt att om man skulle gå med i en firma så skulle man själv bara åka på stryk, alltså inte så himla roligt eller ballt.

Då handlar det genast om att man måste välja sitt motstånd så man alltid vinner dessa fysiska intermezzon som är nödvändiga för att få ett ballt "Rep" eller "Streetcred".

Så när jag då tittade på Curling inatt så var det så spännande att jag blev andfådd, trots att jag satt blixt stilla i soffan så slog det mig två saker.

1* Jag måste verkligen börja träna min kondition.

2* Jag är förmodligen långt över snittet av de som tittar på Curling annars också.

Slutledning, jag ska starta världens första curling-firma, det är perfekt.

Det enda motstånd som man kommer att möta är gamla senila tanter och gubbar som till och med mina datanördvänner kan pinga omkull. Man får streetcred direkt utan att behöva anströnga sig i onödan.

Så om någon vill joina mitt "Crew", jag tänkte kalla oss SCB (Stureplans Curling Barn), hör bara av er. detta kan bli episkt, och jag var först. 

haha

2 kommentarer:

  1. Eh? Ska man skicka iväg curling-stenar på tanterna då eller?

    SvaraRadera
  2. Hehe.. Jag är iaf fett på.. Min stora curling-idol kommer iaf alltid vara pappa.. xD
    Jag blev lite sugen på att följa i farsgubbens fotspår och börja spela curling när jag såg Sverige-Usa herrar ikväll.. Usa vann 8-7 :( Sverige var värdelösa...

    SvaraRadera