söndag 14 mars 2010

Min nya hjälte!

Det är ganska roligt att se hur olika människor tänker beroende på vart dom bor. Jag har många gånger sagt det tidigare att stadsmänniskor är bortskämda fån som inte klarar av att tänka för sig själva, de läser löpsedlarna och där får dom veta vad dom ska tycka och tänka. Detta är för att om man bor i en större stad så förlorar man på något mystiskt sätt förmågan att andvända sitt sunda förnuft. Ungefär som att storstäder drabbas av en slags kollektiv dumhet, medans glesbygdens invånare blir tvingade att tänka efter lite mer och därför är mycket sundare.

Denna åsikt stärks lite effter att ha läst artikeln om att Candice Berner blev ihjälbiten av vargar när hon var ute och joggade ensam i Alaska. Men det underbaraste i hela artikeln var att läsa vad Candice´s pappa hade att säga om det hela. – De gjorde bara vad vargar gör, säger han.

Det finns hopp om mänskligheten, en person som helt enkelt har insett det som borde vara uppenbart, Vargar är rovdjur. Helt underbart att veta att alla människor inte är lika korkade som byrokraterna som betsämmer i Sverige.


Eller lika korkade som Johan af donner som lever på bidragspengar från röda korset, vilket återigen bevisar min teori om att inte ge pengar till insamlingar. Det är bara hycklare hela bunten. nä, dags för morgon kaffet.


3 kommentarer:

  1. Å andra sidan är det ju på glesbygden som inaveln har sitt fäste och banjospelandet har sin hemvist...

    SvaraRadera
  2. Dessutom förlorar du för du särstavar!

    SvaraRadera
  3. Särskrivning eller inte.... U rock!!!

    SvaraRadera