onsdag 10 mars 2010

Så har det startat....

Som jag skrev i föregående inlägg så finns det risk för krig här hemma. Nu har det startat.... men först.. lite fakta.


Det kan vara en dum idé att flytta ihop med en piercare, speciellt när man som jag har väldigt svårt att stå emot impulser. så jag kommer förmodligen se ut som en nåldyna om några veckor.

Hur som helst så är både jag och min nya sambo Bob väldigt lätthetsade, impulsiva och kramgoa killar, med ett väldigt skruvat sinne för humor.

Så igår när det var den officiella dagen då jag faktist hade flyttat in, min dator och min tatuerar-utrustning är nu i Eskilstuna, så jag bor här. 

Men när allt var klart så var jag väldigt svettig och i ett stort behov av en dush, så jag tvättade mig och tog ett långt och skönt bad. Men eftersom Bob och jag är väldigt lika varandra kände jag mig inte helt trygg. Det är lite svårt att förklara men det var som en liten pirrande känsla som gick upp och ner längs min ryggrad som isbitar. 

Med andra ord var jag tvungen att beväpna mig, mitt vapen blev en blom-pysha (sådana där behållare med vatten som man kan justera munstycket på) fylld med såpa.

Och precis som jag misstänkte, när jag ligger och har tappat upp riktigt varmt vatten för andra gången så ser jag hur dörrhandtaget sakta öppnas och dörren glider upp. Och likt den tränade mördarmaskin med djuriska instinkter jag har så reagerade jag ögonblickligen med att greppa tag om blompyshan, vrida handleden exakt 15 grader åt höger för att sedan avlossa en perfekt riktad stråle med såpa rakt i ögat på Bob.

Episkt!

Det enda som jag inte hade räknat med var att Bob inte hade tänkt att kasta ner surströmming i vattnet, eller ens en radio med elsladden inkopplad. Han hade en kall öl i handen som han hade tänkt att ge mig så jag kunde koppla av riktigt ordentligt. 

Jag tog ölen och kopplade av, för jag vann den ronden. 

Det enda problemet är att jag måste snart sova. och jag fruktar hämnden. 

Så om ni inom den närmsta tiden ser mig med roliga frisyrer eller suspekta streck i ansiktet så vet ni att Bob har svarat på mitt lilla bus.

men oavsett så har jag och Rambo nu en sak gemensamt. FIRST BLOOD!

2 kommentarer:

  1. Heja!
    Tur att du vann! Synd att det inte var nåt dumt han tänkt göra...
    Nu vill vi se bilder på Bob :D

    SvaraRadera