fredag 5 mars 2010

Folk och deras vanor

Helt plötsligt så är alla upprörda, inklusive mig själv. Fast vi är nog upprörda på olika saker.

Det har framkommit pinsamma fakta om mina vänner, anledningen till att de är arga är att Stefan tydligen åkte ut ur let´s Dance. Ett tv-program som handlar om att andra människor dansar.

Det jag inte kan förstå är att det kan kallas för underhållning, är jag gammalmodig som inte bryr mig om hur andra människor dansar så länge jag slipper att dansa med dom? 

Jag var just tvungwen att googla stefan+lets dance för att få reda på vem han var, och då blev min beundran över det hela fenomenet om möjligt större. Sen så blev jag arg på arga människor, hur orkar man sitta och titta på det där programmet.. och alla liknande också för den delen?

Är det förnedrings-tv ni är ute efter så kan jag introducera er för det roligaste tv-programmet nånsin. Special olympics!

http://www.specialolympics.org/

Det roligaste är att man kan tanka hem dhela skiten. sen så kan man titta på roliga saker och skratta som satan, speciellt när man sitter med vänner och tar en shot varje gång man ser nåt roligt. man blir både full och glad av det.

Och man blir fan aldrig arg om någon åker ut heller. Nä, vill man se på rolig tv då ska den vara rolig!


Och nu till det riktigt roliga, det som händer i LIVet är alltid roligt. <-- somliga kommer att förstå det roliga i det där.

Jag håller just i denna stund på att flytta ihop med en kompis, och eftersom vi båda är barnsliga som attans så kommer vi leka som fan, speciellt på morgnarna. Vi har förklarat ett krig mot varandra.

Det handlar om hur roligt man kan väcka varandra, som t ex att tejpa fast någon i sängen och vända uppochned på sängen med offret fortfarande i den osv.

Så vi kommer att starta en blogg där vi berättar med ord och bilder hur det går till.

vänta och se, det kommer bli episkt!

2 kommentarer: