onsdag 9 september 2009

Nämen vafan.

Nånstans måste man dra gränsen, allvarligt talat medborgare.
Missförstå mig rätt nu, jag är en liberal människa som är öppen till det mesta som innebär att jag tjänar på det, men staten har tydligen gett bidragspengar tillen feminist som har gjort en feministisk porrfilm. Vem bryr sig egentligen om porrfilmer, det tillverkas flera tusen i veckan, en mer eller mindre? kan inte bry sig mindre. Det som jag stör mig på är att staten ger pengar till en producent, som ger pengar till olika människor för att ha sex! Köp av sexuella tjänster är olagligt i Sverige, och staten har gjort sig skyldiga till koppleri.

I Kongo just nu sitter två norska män fängslade och har blivigt dömda till avrättning, anledning är att dom har skjutit en man i huvudet under ett rån och försökt skjuta ijhäl flera vittnen.
Nu har Norge tjafsat och gnällt så tydligen kommer det bli livstids fängelse istället, och helt plötsligt så ska alla tycka synd om dom. Vill du inte hamna i fängelse, skjut inte ihjäl folk!

Det enda roliga som händer just nu är att det amerikanska folket har visat sin ohyggliga brist på allt som påminner om tankeverksamhet. Obama vill införa allmän sjukförsäkring! På grund av detta fasansfulla tilltag så har hela Usa ställt sig och vrålat av fasa, såna fasoner kan man inte hållas med, det är bara socialister och kommunister som har allmän sjukförsäkring.
Det här kommer bli riktigt roligt att följa, som när nånting riktigt äckligt händer, man blir äcklad men kan inte riktigt sluta stirra.

Nä, nu ska jag tanka hem en Meg Ryan film o tycka synd om mig själv.
Må era Egyptiska dykare´s ex-fruar vara arga (ni vet vad jag menar). :P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar